النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها وبنشتربها من بره وغاليه ..
موزه ضانى :
الطريقه :
نعمل فتحات بالسكينه فيها ونتبلها بمية بصل ومعلقة خل وملح وفلفل اسود ونسيبها ليله كامله فيها
هانجيب صنيه ونقطع فيها شرايح بصل وتوم و فلفل حامي سليم عادي ونرش عليهم ملح وفلفل وكمون وكزبره ناشفه
ونحط الموزه كل واحده في ورق زبده او كيس حراري ونحطهم فوق البصل ونزود كوبايتين 3 ميه ونغطي الصنيه بفويل ونسيبها ساعه ونص لساعتين ف الفرن علي حراره وسط او 200
ونشيل الورق ونسبها 10 دقايق او أقل الوش يحمر
وانا عملتها ف كيس حراري واستوت حلو اوي والطريقة دي اول مره اجربها بس كانت احسن مره تستوي فيها ..
الارز البسمتي :
3 معالق سكر وشوية ميه ونسبهم يتكرملو ومانقلبش خالص بعدين ننزل بالرز وحتة زبده وملح ورشة قرفه وكارى وكركم ونقلبهم شويه ونزود ميه ونسيبه يستوي
والمكسرات تتشوح ف زبده ونرشها على الارز ..
ألف هنا ..
تعليقات
إرسال تعليق